Zit op de eerste rij bij de lancering van de nieuwe Gemeente-Stadsmonitor!

Gepubliceerd op
18-05-2021

Op woensdag 16 juni (van 10.00 tot 11.15 uur) onthult het Agentschap Binnenlands Bestuur de resultaten van de Gemeente-Stadsmonitor 2021 tijdens een online lanceringsevent.

Ontdek meer dan 300 cijfers over jouw gemeente of stad (waarvan 100 uit de burgerbevraging) over onder andere wonen, samenleven, mobiliteit, milieu en lokaal bestuur.

Met reflecties van burgemeesters en Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers. Moderatie door journaliste Fatma Taspinar.

We hopen je te mogen verwelkomen. Samen gaan we voor sterker, datagedreven besturen!

infographic

Deelname is gratis. Inschrijven kan tot en met maandag 14 juni.

Toelichting van de nieuwe resultaten Gemeente-Stadsmonitor met focus op:

• de tevredenheid over de woon-leefomgeving
  • het samenleven in een stad of gemeente
  • de kwaliteit van het lokaal bestuur

Met reflecties van:

Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers en burgemeesters Mohamed Ridouani (Leuven), Jan de Keyser (Oostkamp), Sophie De Wit (Aartselaar), Sofie Joosen (Duffel), Wim Dries (Genk), Mathias De Clercq (Gent) en Stany De Rechter (Stekene)

Moderatie: Fatma Taspinar

Wat is de Gemeente-Stadsmonitor? Ontdek het via dit filmpje!